SCAPA DE ACNEE IN 7 ZILE

In cautarile mele am gasit un tratament pentru acnee care trebuie tinut timp de sapte zile. Nu e greu de tinut, probabil in viitorul apropiat il voi aplica. Pana atunci poate este vreuna dintre voi mai harnica. Daca are cineva curaj sa incerce astept parerile voastre.





Dimineata



Aplicaţi miere pe fata şi masaţi cu mişcari circulare si usoare timp de aproximativ un minut si apot clatiţi cu apa calda.



Loţiune tonică cu miere



La o parte oţet de mere se adaugă 1/2 linguriţă de miere şi 8 parti de apă distilată. Se toarnă totul într-o sticlă şi se agită bine. Se aplică pe faţă cu ajutorul unui tampon de vată. Lăsaţi să se usuce, nu este nevoie sa clătiţi. Dacă trebuie să ieşiţi clătiţi-vă după 20 de minute.

Dupa aplicarea loţiunii tonice se poate aplica crema voastră obişnuită de faţă, de preferat cu protecţie solară.



Noaptea



DEMACHIANT



O lingură de ulei de alune (dacă nu aveţi ulei de alune folosiţi ulei din sâmburi de struguri) se amestecă cu 2 picături de ulei din arbore de ceai şi apoi urmaţi instrucţiunile de la metoda de bază. Dacă pielea dumneavoastră se simte bine, după aplicarea demachiantului se mai pot aplica 2 picături de ulei din sâmburi de struguri sau ulei de jojoba. Nu se aplică nimic altceva. Curăţarea trebuie să se facă numai în prima zi şi a şaptea.
De la a doua pana la a şasea zi utilizam următoarea reţeta de noapte:


După îndepărtarea machiajului (dacă este cazul) cu ulei de jojoba se ia puţină miere şi se foloseşte ca pe un demachiant. Se iau 15ml ulei de primola, se amestecă cu 5-6 picături de ulei de arbore de ceai şi se agită bine, se depozitează într-un flacon din sticlă închisă la culoare. Folositi-l ca un ser de noapte, timp de 5 zile.



După a şaptea zi pielea va fi strălucitoare şi fără acnee.


Niciun comentariu:

BLOGURI DE SHOPPING