BISCUITI CU MIGDALE

2 1/2 cesti făină
2 linguriţe praf de copt
1/2 ceasca margarina sau unt
1 cană de zahăr
1 ou
un praf de sare
1 linguriţă esenţă de migdale
migdale pentru decorare (optional)
1 ou batut pentru uns


1.Se cerne făina, praful de copt şi sarea într-un castron. Se freaca margarina (sau untul) şi zahărul. Se amesteca oul cu esenta de migdale. Se amestecă apoi ingredientele umede şi uscate pentru a face un aluat.
2.Se modeleaza amestecul în mingi de aproximativ şi se aşează pe o tavă pe care s-a pus hartie de copt. Se pune cate o jumatate de migdala pe fiecare biscuit şi apăsaţi pentru a aplatiza uşor. Se unge cu ou bătut.
3.Se coc în cuptor la foc moderat (350 grade F / 180 grade C), timp de 20 de minute sau
pana devin aurii.  Din aceste cantitati se fac aproximativ 45 biscuiti.

Niciun comentariu:

BLOGURI DE SHOPPING